Ghimbir-usturoi, pasta de

Cautare:
GHIMBIR-USTUROI, PASTA DE
bucatarie :
indiana, pakistaneza
descriere :
Aceasta pasta de usturoi si ghimbir este un ingredient de baza in bucataria indiana si se gaseste, mai mult ca sigur, in camara fiecarei bucatarii. Este un ingredient fara de care, practic, nu se poate gati, caci usturoiul si ghimbirul se folosesc la prepararea majoritatii felurilor de mancare cu sos, mai ales cele vegetariene.
Uneori, aceasta pasta poate contine si alte ingrediente, care se adauga pentru un plus de aroma.
Ingrediente :
100 g catei de usturoi, decojiti
100 g ghimbir proaspat, curata de coaja si tocat grosier
Indicatii :
Se proceseaza ingredientele intr-un mixer. Nu se adauga apa, decat daca, pentru mixerul dvs., cantitaea nu este suficienta ca sa asigure o amestecare eficienta. Adaugati atunci 1-2 lingurite de apa, sau, mai bine, suplimentati cantitatile de usturoi si ghimbir.
Se proceseaza pana se obtine o pasta fina. Se depoziteaza in borcane inchise ermetic, in frigider.
Pasta se poate prepara si prin pisarea ingredientelor intr-o piua, dar procesul este mult mai greoi si necesita mai mult efort.

Share
Poza mix Sursa foto : beyondcurries.blogspot.com
Raportare erori de ortografie:
Vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.