fel principal / porc
Afelia
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
Ingrediente :
1 kg carne de porc, antricoate
2 cani cu vin negru sec
1/2 cana ulei de masline
1 lingurita sare
1 lingurita piper
1 lingurita seminte mustar, macinate
1 lingurita seminte chimen, macinate
1 lingura oregano, uscat
3 lingurite seminte coriandru, macinate
apa calda
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
greceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4-6 portii
Durata :
13 ore 20 minute
Indicatii :
Se taie carnea bucati, se asaza intr-un castron si se stropeste 1 cana vin. Se adauga 1 lingurita de seminte de coriandru macinate, oregano, chimenul si mustarul. Se acopera si se lasa la marinat peste noapte, in frigider.
Se scurge carnea bine, se asezoneaza cu sare, piper si coriandru si se prajeste in ulei, pana se rumeneste bine. Se stinge cu vin, se completeaza cu apa calda (cat sa acopere carnea) si se lasa sa fiarba inabusit, circa 1 ora.
Se serveste cu cartofi fierti, sau cu pligouri (pilaf de grau sfaramat).
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.