Aluat cu cartofi

Cautare:
/ deserturi
Aluat cu cartofi
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g cartofi fierti in coaja 1/8 lingurita sare 1/2 cana faina 2 linguri semolina 2 linguri unt la temperatura camerei 2 galbenusuri de ou 1/2 lamaie, coaja rasa de la
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : austriaca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6-8 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se curata cartofii si se sfarama cat sunt calzi. Se lasa sa se raceasca.
Se combina cu sarea, faina, semolina, untul, galbenusurile si coaja de lamaie intr-un castron; se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Aluat cu cartofi
Ingrediente : 500 g cartofi fierti in coaja 1/8 lingurita sare 1/2 cana faina 2 linguri semolina 2 linguri unt la temperatura camerei 2 galbenusuri de ou 1/2 lamaie, coaja rasa de la
Indicatii : Se curata cartofii si se sfarama cat sunt calzi. Se lasa sa se raceasca.
Se combina cu sarea, faina, semolina, untul, galbenusurile si coaja de lamaie intr-un castron; se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 de minute.