/ deserturi
Aluat cu cartofi
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Ingrediente :
500 g cartofi fierti in coaja
1/8 lingurita sare
1/2 cana faina
2 linguri semolina
2 linguri unt la temperatura camerei
2 galbenusuri de ou
1/2 lamaie, coaja rasa de la
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
austriaca
Grad de dificultate:
mediu
Cantitate :
6-8 portii
Durata :
1 ore 30 minute
Indicatii :
Se curata cartofii si se sfarama cat sunt calzi. Se lasa sa se raceasca.
Se combina cu sarea, faina, semolina, untul, galbenusurile si coaja de lamaie intr-un castron; se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 de minute.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Aluat cu cartofi
Ingrediente :
500 g cartofi fierti in coaja
1/8 lingurita sare
1/2 cana faina
2 linguri semolina
2 linguri unt la temperatura camerei
2 galbenusuri de ou
1/2 lamaie, coaja rasa de la
Indicatii :
Se curata cartofii si se sfarama cat sunt calzi. Se lasa sa se raceasca.
Se combina cu sarea, faina, semolina, untul, galbenusurile si coaja de lamaie intr-un castron; se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 de minute.
Se combina cu sarea, faina, semolina, untul, galbenusurile si coaja de lamaie intr-un castron; se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 de minute.