gustari / calde
Alune condimentate, cu nuca de cocos
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
Ingrediente :
2 cani alune nesarate, prajite
2 linguri miez de nuca de cocos
1 lingura ulei de masline
1 1/2 lingurita garam masala (vezi reteta mai jos)
1 lingurita boia iute
1 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita cardamom macinat
1/4 lingurita scortisoara macinata
1/4 lingurita coaja rasa de limeta
1/4 lingurita curcuma macinata
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se captusesc doua tavi de copt cu hartie pergament. Se amesteca ingredientele, astfel ca alunele sa vina in contact uniform cu condimentele. Se aranjeaza pe un singur strat pe una dintre tavile de copt si se coc 40-45 de minute, sau pana cand alunele sunt aproape uscate, amestecand la fiecare 10 minute. Se scot din cuptor, se rastoarna pe cealalta tava si se lasa sa se raceasca.
Taguri :
alune, nuca de cocos, ulei de masline, garam masala, boia, ghimbir, cardamom, scortisoara, limeta, curcuma
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.