gustari / calde
Ardei umpluti cu carne de crabi
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Ingrediente :
3 ardei grasi verzi si mari (circa 1 kg)
500 g carne de crabi, gatita
4 oua tari, tocate marunt
2 ardei iuti rosii, curatati de seminte si tocati
2 linguri ceapa verde, tocata marunt
1 lingura patrunjel, tocat
2 lingurite coaja rasa de lamaie
4 linguri suc de lamaie
300 g maioneza
150 g iaurt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
jamaicana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
6 portii
Durata :
0 ore 20 minute
Indicatii :
Se taie ardeii grasi in jumatate, se scot semintele, vinisoarele si cotoarele. Se pun intr-o oala mare cu apa rece si se dau in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierb incet, fara capac, 2 minute. Se scurg apoi pe prosoape de hartie, se spala imediat cu apa rece si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie.
Se combina intr-un castron mare carnea de crabi, ouale, ardeii iuti, ceapa, patrunjelul, coaja de lamaie, sucul de lamaie, maioneza si iaurtul.
Se umplu jumatatile de ardei cu mixtura din castron si se servesc.