fel principal / legume si fructe
Ardei umpluti cu rosii cherry
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
Ingrediente :
2 ardei grasi taiati injumatate pe lungime, curatati de seminte si codita
1 ceasca de rosii cherry, cat mai mici
30-60 g branza feta sfaramata
2 lingurite oregano proaspat, tocat mare
8 frunze de busuioc tocate
piper negru macinat mare
1 lingura de ulei de masline extravirgin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
greceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
0 ore 55 minute
Indicatii :
Se incalzeste cuptorul la circa 200 °C.
Intr-un vas se asaza jumatatile de ardei gras.
Intr-un castron se amesteca rosiile cherry, branza, ierburile tocate si se potrivesc, dupa gust, cu piper. Se umple fiecare ardei cu acest amestec si se picura deasupra ulei.
Vasul cu ardei se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor, unde se tine circa 30 minute, pana cand ardeiul incepe sa se inmoaie. Se indeparteaza apoi folia si se continua gatitul 15 minute, pana cand branza incepe sa se rumeneasca.
Se scoate din cuptor si se serveste imediat alaturi de conopida, piure de cartofi, paine etc.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.