Ardei umpluti in stil laotian

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Ardei umpluti in stil laotian
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne de porc tocata 1 kg vermicelli de orez 2 cepe tocate 1 catel de usturoi tocat 2 ardei iuti, curatati de seminte si tocati 2 bulbi de lemongrass, tocati 12 ardei kapia verzi 1 lingurita sare 1 lingura sos de peste 2 oua batute 1 lingurita amidon de porumb 3-4 fire de ceapa verde tocate marunt 5-6 frunze de limeta kaffir 5-6 fire de marar tocate ulei pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie vermicelli in apa calda, se scurg si se taie la dimensiunea de 3 cm.
Se piseaza impreuna usturoiul cu lemongrass, ardei iuti, frunze de limeta kafir, marar si ceapa.
Intr-un castron se amesteca carnea tocata, vermicelli, ceapa verde, oua, amidon si mixtura de ingrediente pisate. Se asezoneaza cu sare si sos de peste.
Se umplu ardeii kapia cu amestecul din castron.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se prajesc ardeii, in transe, la foc mic-mediu, pana ce se rumenesc, iar umplutura este gatita. Ardeii se pot de asemenea gati in aburi, sau la cuptor.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.