Aripioare de pui cu chimion

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Aripioare de pui cu chimion
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg aripioare de pui 3 ardei iuti, fara seminte, tocati 6 catei usturoi, zdrobiti 3 cm bucata de ghimbir, data prin razatoare 1/2 lingurita boia iute 1/2 lingurita curcuma pudra 2 linguri suc de lamaie 1 lingura seminte de chimion 1/2 lingurita amestec garam masala (vezi reteta mai jos) 3 linguri ulei vegetal 2 lingurite seminte de chimion, macinate sare, dupa gust 2 linguri frunze proaspete de coriandru, macinate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 32 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron 2 linguri de ulei, pudra de chimion, sarea, ardeii iuti, usturoiul, boiaua iute, curcuma si sucul de lamaie; se amesteca bine de tot.
Se asaza aripioarele intr-un platou adanc si se ung cu mixtura de mai sus. Se lasa sa stea 15 minute.
Se incinge restul de ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga aripioarele de pui, se presara cu jumatate din semintele de chimion, si se prajesc pe o parte cca. 5 minute. Se intorc pe cealalta parte, se presara cu restul de seminte de chimion si se prajesc alte 5 minute, pana ce carnea se rumeneste iar lichidul din tigaie s-a evaporat.
Se ia de pe foc, se presara cu garam masala si frunze de coriandru si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.