Aripioare de pui picante

Cautare:
fel principal / pasare
Aripioare de pui picante
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg aripioare de pui 2 linguri de ulei de alune 3 cm bucata de ghimbir, rasa 4 catei de usturoi, pisati 2 linguri de sos de soia 4 linguri de sos hoisin 1 lingurita de sos de ardei iute 2 lingurite de zahar brun 125 ml apa 3 cepe verzi, tocata marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 35 minute
Indicatii :

Se indeparteaza varfurile aripioarelor si apoi se taie la incheietura.
Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, se adauga ghimbirul si usturoiul si se stir-fry 1 minut, pana ce incep sa miroasa puternic. Se adauga sosurile (Hoisin, soia, ardei iute), zaharul si apa; se amesteca 1 minut, la foc iute.
Se adauga aripioarele si se gatesc, acoperite, circa 15 minute, amestecand ocazional, sau pana cand sunt facute. Se adauga ceapa verde.
Se servesc cu orez, sau vegetale gatite in aburi, cum este bok choy.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.