bauturi / racoritoare
Blush din rosii mango pepene verde
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Ingrediente :
1 mango copt
500 g rosii, decojite, taiate in jumatate si curatate de seminte
600 g pepene verde, curatat de coaja si seminte, taiat bucatele
coaja rasa si sucul de la 1 portocala
coaja rasa si sucul de la 1 limeta
gheata, pentru servit
rondele de portocala si de limeta, pentru servit
flori de salvie (optional) , pentru servit
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se curata mango de coaja, apoi se desprinde miezul de samburele central. Se toaca miezul grosier.
Se pun miezul tocat de mango, rosiile, pepenele si coaja rasa si sucul de portocala si limeta intr-un robot alimentar, sau blender, si se proceseaza pana se obtine o mixtura omogena. Functie de capacitatea blenderului, ar putea fi nevoie ca aceasta sa se faca in 2 transe.
Se umplu pe jumatate, cu gheata, 4 pahare tumbler mari; peste gheata se toarna blush-ul de rosii si citrice. Se orneaza cu rondele de portocala si limeta si cu flori de salvie, sau de limba-mielului, daca sunt disponibile. Se serveste imediat.