Blush din rosii mango pepene verde

Cautare:
bauturi / racoritoare
Blush din rosii mango pepene verde
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 mango copt 500 g rosii, decojite, taiate in jumatate si curatate de seminte 600 g pepene verde, curatat de coaja si seminte, taiat bucatele coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 limeta gheata, pentru servit rondele de portocala si de limeta, pentru servit flori de salvie (optional) , pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se curata mango de coaja, apoi se desprinde miezul de samburele central. Se toaca miezul grosier.
Se pun miezul tocat de mango, rosiile, pepenele si coaja rasa si sucul de portocala si limeta intr-un robot alimentar, sau blender, si se proceseaza pana se obtine o mixtura omogena. Functie de capacitatea blenderului, ar putea fi nevoie ca aceasta sa se faca in 2 transe.
Se umplu pe jumatate, cu gheata, 4 pahare tumbler mari; peste gheata se toarna blush-ul de rosii si citrice. Se orneaza cu rondele de portocala si limeta si cu flori de salvie, sau de limba-mielului, daca sunt disponibile. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.