Canh Ca Nau Dua - Supa de peste cu ananas

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Canh Ca Nau Dua - Supa de peste cu ananas
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g fileu de cod, fara piele, taiat in bucatele sare, dupa gust piper proaspat rasnit (alb sau negru) 1 cap de peste (cod) 3 - 4 linguri pulpa de tamarind 200 g ananas taiat in bucatele de dimensiunea unei imbucaturi 1 rosie medie, fara pielita si seminte, taiata feliute egale 2 ardei iuti proaspeti, fara seminte, taiati julienne 10 frunze de busuioc taiate fasiute 1/4 cana frunze de coriandru praf de usturoi, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cambodgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se lasa sa stea intr-un loc rece.
Se pune capul de peste intr-un vas cu 7 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mediu cca. 30 minute, pana cand lichidul scade cam cu 20%. In acest moment, capul de peste se poate scoate, dupa dorinta.
Se adauga pulpa de tamarind, ananasul, rosiile si ardeii iuti si se fierb 5 minute. Se adauga bucatile de peste si se fierb 4-5 minute.
Inainte de a servi supa, se presara deasupra busuiocul, frunzele de coriandru si praful de usturoi.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.