Canh Chua Dau Ca - Supa acrisoara din cap de peste

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Canh Chua Dau Ca - Supa acrisoara din cap de peste
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 cepe verzi (doar partea alba) tocate piper negru proaspat rasnit 2 linguri sare 3 linguri sos de peste 1 cap mare de peste, sau o carcasa, despicata prin mijloc 250 ml apa 1/2 cana bambus taiat feliute 1/4 ananas proaspat, taiat feliute 2 linguri amestec tocat iarba de orez si cozi de ceapa verde
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cambodgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se presara ceapa verde, piperul, 1 lingurita sare si 1 lingura sos de peste peste capul de peste. Se lasa sa stea 10-15 minute.
Se pune la fiert apa si, cand da in clocot, se adauga bambusul si feliile de ananas. Se lasa la foc viu cca. 5 minute.
Se adauga capul de peste in apa clocotita si, in timp ce fierbe, se adauga restul de sos de peste si sare. Capul de peste se fierbe in total 10 minute.
Se pune supa intr-o supiera si se presara peste ea iarba de orez si frunzele de ceapa si se serveste.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.