Chowder cu branza, mazare si stridii

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Chowder cu branza, mazare si stridii
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 1/4 cana apa 1 cubulet concentrat supa de pui 1 cana morcovi rasi 1 cana mazare congelata 1/4 cana ceapa verde tocata 1/8 lingurita piper 1 cana lapte degresat 2 linguri amidon de porumb 370 g stridii maruntite, din cutie, cu suc cu tot 150 g branza Cheddar rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Intr-o tigaie incapatoare se combina apa, cubuletul de concentrat sfaramat, morcovii, mazarea, ceapa verde si piperul. Se da in clocot.
Se combina laptele cu amidonul de porumb; acest amestec se toarna peste legumele din tigaie, amestecand. Se fierbe si se amesteca pana cand se ingroasa si incepe sa bolboroseasca.
Se fierbe inca 1 minut. Se toarna inauntru si stridiile cu suc cu tot si branza rasa.
Se amesteca pana cand se topeste branza.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.