Chowder de crabi si ciuperci

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Chowder de crabi si ciuperci
Reteta adaugata de : Radu
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana ciuperci proaspete, feliate 1/4 cana telina tocata 1/4 cana ceapa verde tocata 2 linguri margarina sau unt 1/4 cana faina 1/2 lingurita sare 3 cani lapte 1 cana smantana 2 cartofi medii, fierti, decojiti si taiati cuburi 170 g carne de crab (se poate folosi surimi) 2 lingurite marar proaspat, maruntit 6 crengute marar proaspat (optional)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Intr-o tigaie incapatoare se calesc ciupercile, telina si ceapa verde, in unt sau margarina, pana cand se inmoaie. Se amesteca frecvent. Se adauga faina si sarea, amestecand continuu. Se adauga laptele si smantana.
Se tine supa pe foc mediu, amestecand, pana cand se ingroasa si bolboroseste. Se adauga cartofii, carnea de crab si mararul. Se incinge, amestecand ocazional.
Se toarna in boluri de supa si se decoreaza cu marar proaspat.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.