Conopida prajita

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Conopida prajita
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Este o mancare uscata, fara sos, si formeaza o garnitura foarte aromata si versatila.
stelute
Ingrediente : 4 linguri ulei 1 lingurita seminte de mustar alb 1/2 lingurita seminte de schinduf 1/2 lingurita piper negru, macinat grosier 4 ardei iuti rosii, uscati 1 conopida mica, taiata in florescente mici 1 lingurita sare 1 ardei gras verde, taiat bucatele
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 23 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita mare. Se adauga semintele de mustar si de schinduf, piperul si ardeii iuti uscati; se amesteca bine, pe foc iute.
Se micsoreaza flacara si se adauga, treptat, toata conopida si sarea. Se prajeste mixtura 7-10 minute.
Se adauga ardeiul gras si se gateste alte 3-5 minute. Se transfera conopida condimentata pe un platou si se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.